E-Butik

Landgång i stål

Från: 24 000,00 kr

Frakt och moms tillkommer

Artikelnr: 4002, 4003, 4004, 4005, 4006, 4007 Kategori:

Landgång i stål

Val av landgång handlar ofta om tycke, smak, säkerhet och längd. En trä-landgång börjar svikta runt 5 meter och om man kompenserar med mer reglar så blir landgången för tung. För att både vara stadiga och gå och hantera rekommenderar vi stållandgång när längd och säkerhet avgör. Stål-landgången har ordentliga räcken så att man inte trillar i när man kommer med matkassar och annat. Vi har tagit fram ett eget landgångssystem som innebär att vi kan göra olika längder och bredder. Avslutningen mot bryggan har en stål-läm som gör en mjuk avslutning som gör det lätt att rulla kärror ner på bryggan. Kättingtorn följer alltid med våra landgångar.

Viktigt att tänka på är att man har en bra lutning ner mot bryggan. Helst skall det vara ca en meters skillnad i höjd. Detta för att landgången skall ha en bra lutning även vid maximalt höjt vattenstånd. Landgången får inte komma i negativ lutning.

Landgången kommer i bitar där man själv sätter ihop ramverk, räcke och rillade däcksbrädor. Detta gör att den är lätt att forsla och byggs på plats.

Artikelnummer

Landgång av stål 1,5 x 6 m, räcke och kättingtorn

4002

Landgång av stål 1,5 x 8 m, räcke och kättington

4006

Landgång av stål

Landgång av stål 1,5 x 6 m, räcke och kättingtorn, Landgång av stål 1,5 x 8 m, räcke och kättington, Landgång av stål 1,5 x 10 m, räcke och kättingtorn, Landgång av stål 2 x 6 m, räcke och kättingtorn, Landgång av stål 2 x 8 m, räcke och kättingtorn, Landgång av stål 2 x 10 m, räcke och kättingtorn

Avdelningar

Stäng