Det är vi som är Hamnab!

Det är vi på Hamnab som gör Hamnab Sjöentreprenader. Varje arbete är ett hantverk och tillsammans har vi mer än 100 års erfarenhet. Detta använder vi för att leverera kvalité och precision.

Vår produktion, kontor och lager finns i Vallentuna, norr om Stockholm.

Vi är en komplett leverantör av bryggor, flytbryggor, hamnar, installationer m.m. och har ett heltäckande sortiment, av betongpontoner, trä/betongbryggor och fasta bryggor. Dessutom erbjuder vi tillbehör som förtöjningsbommar, el-, vatten- och belysningsstolpar, pollare, bryggfendrar, badstegar och mycket annat som behövs vid installationer och reparationer. Du hittar vår webbshop under butik högst upp på sidan.

Tillsammans med er framarbetar vi ett förslag på en brygglösning som passar behov och önskemål på den plats ni vill bygga. Hamnab Sjöentreprenader är certifierade enligt ISO 9001, ISO 14001, anslutna till ID-06 samt medlemmar i SBF Svenska Bryggleverantörsföreningen och är även stolt sponsor till Sjöräddningssällskapet.

Konsten att skapa rätt miljö är att förstå era behov och önskemål och göra dessa till praktiska och fungerande lösningar. Vi är lyhörda på era speciella önskemål.

Vi bygger din vision !